1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ   

   Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για κάποια σημαντικά θέματα που σχετίζονται με την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του σχολείου.

  1. Παρακαλούμε να ενημερώνετε τη Διεύθυνση στην περίπτωση που το παιδί σας έχει οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας . Είναι αυτονόητο ότι για οποιοδήποτε ζήτημα ενημερωθεί το σχολείο, είτε υγείας είτε οικογενειακό, ισχύει το απόρρητο, που διασφαλίζεται από τις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων
  2. Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σύμβουλο Σχολικής ζωής κ. Φιλίππου Δημήτριο για θέματα που χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης , τόσο προληπτικά όσο και συμβουλευτικά, για την αντιμετώπιση και την καταπολέμηση προβλημάτων που προκύπτουν στην σχολική τάξη, στην σχολική κοινότητα και επηρεάζουν τη ζωή των μαθητών και τις μεταξύ τους σχέσεις.
  3. Σε περίπτωση απουσίας του μαθητή για οποιονδήποτε λόγο να ενημερώνετε το σχολείο στο 2391051247

Όσον αφορά τις απουσίες: όταν ο μαθητής υπερβεί το όριο των 30 απουσιών, ενημερώνεται ο κηδεμόνας του με e-mail.

Για να είναι επαρκής η φοίτηση ενός μαθητή πρέπει οι απουσίες του να μην είναι περισσότερες από 114.

Αν υπερβεί το όριο των 114 απουσιών επαναλαμβάνει την τάξη.

Οφείλουμε ακόμη να υπενθυμίσουμε ορισμένες βασικές υποχρεώσεις των μαθητών

– Οι μαθητές να προσέρχονται έγκαιρα και να παρευρίσκονται στο χώρο του σχολείου στις 8:10 π. μ. Μετά την έναρξη του μαθήματος της πρώτης ώρας δεν επιτρέπεται η είσοδος του μαθητή μέσα στην τάξη.

Απαγορεύεται η έξοδος από το χώρο του σχολείου τις ενδιάμεσες ώρες χωρίς την άδεια της διεύθυνσης.

Απαγορεύεται το κάπνισμα στο χώρο του σχολείου σύμφωνα με το Ν. 3730/2008 (ΦΕΚ 262 Α’) «Προστασία ανηλίκων από τον καπνό και τα αλκοολούχα ποτά και άλλες διατάξεις».

Απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων στο σχολείο ( Γ2/132328/7-12-2006 Υ.Α.) Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ο μαθητής μπορεί να σας ενημερώσει από το τηλέφωνο του σχολείου.

Η εμφάνιση των μαθητών πρέπει να είναι η αρμόζουσα στο σχολείο.

     Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας μπορείτε να επισκέπτεστε και την ιστοσελίδα του σχολείου μας   http://gym-koufal.thess.sch.gr

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ